Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Nis Nevreme

Ovo nevreme pogodilo je i Niš!

Kiša i vetar pravili probleme

Građani ostali bez struje, a vozila oštećena

Niš - Grad Niš pogodilo je danas jako nevreme. Obilna kiša i snažan vetar uzrokovali su niz problema u gradu. U nekim delovima Niša nestalo je struje, a zabilježena su i oštećenja vozila. Na sreću, nema podataka o povređenim osobama.

Nevreme je počelo oko podneva i trajalo je oko dva sata. Tokom tog vremena, kiša je padala u neprekidnim talasima, a vetar je dostizao brzinu i do 100 kilometara na sat. Jake rafali vetra oborili su nekoliko stabala, a oštećeno je i nekoliko vozila.

Zbog oluje, u nekim delovima grada nestalo je struje. Ekкипе Elektromreže Niš rade na otklanjanju kvarova, ali još uvek nije poznato kada će biti uspostavljeno normalno napajanje.

Građani Niša se pozivaju na oprez u narednom periodu, jer se očekuju nova nevremena. Preporučuje se da se izbegavaju izlaženja na otvorenom prostoru, a ako je to neophodno, treba se držati udaljeno od električnih kablova i stubova.

Ovo nevreme je još jednom pokazalo koliko je Niš ranjiv na ekstremne vremenske prilike. Gradonačelnik Niša je izjavio da će se u narednom periodu preduzeti sve potrebne mere kako bi se smanjili rizici od budućih nevremena.


Komentar